O μεγάλος περίπατος της προβοκάτσιας και του γεμπελισμού...

0
Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον Αρη Πορτοσάλτε και τον ΣΚΑΪ...
Το κόμμα του Περισσού καταγγέλλει τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, «που με τη γνωστή τακτική της προβοκάτσιας, της διαστρέβλωσης και του γκεμπελισμού, ανακάλυψε ότι...
για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας φταίνε οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και το ΚΚΕ».


Το Γραφείο Τύπου του κόμματος σχολιάζει ως «πολύ βολική -αν και γελοία- δικαιολογία για να κρυφτεί το χάος και το πραγματικό βασανιστήριο που προκάλεσε ο “Μεγάλος Περίπατος” και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο της Αθήνας» που μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε και υπογραμμίζει «τι κι αν χθες αυτοί που κινητοποιούνταν ήταν οι κατά τα άλλα “ήρωες” υγειονομικοί! Προφανώς για αυτούς είναι ήρωες αν σκύβουν το κεφάλι κι όχι όταν διεκδικούν για την επίλυση των οξυμμένων προβλημάτων...».

Το ΚΚΕ θέτει το ρητορικό ερώτημα: «Αλήθεια για το σημερινό χάος στο κέντρο της Αθήνας ποια κινητοποίηση ευθύνεται;» και μιλά για «νέο παραλήρημα Πορτοσάλτε» ωστόσο δεν περιορίζει την ευθύνη μόνο στον δημοσιογράφο αλλά και στην εκπομπή που τον φιλοξενεί («Σήμερα»), που το ΚΚΕ «δεν περνάει ούτε από έξω».
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, καταλήγει: «Το δυστύχημα για αυτούς είναι ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)