H Νovartis βγάζει... εκτός εαυτού τον Γεωργιάδη...

-Απείλησε τον Δ. Χατζηνικόλα με αγωγή 100.000 ευρώ.
-Θέλει την Ελενη Τουλουπάκη να την στείλει φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)... 
«Η Τουλουπάκη πρέπει να μπει φυλακή» ελεγε και ξανάλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνεχίζοντας τις δημόσιες απειλές κατά δικαστικών και δημοσιογράφων, με προφανή στόχο την τρομοκράτησή τους.

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό, αλλά...
με αγοραίες εκφράσεις και χυδαιολογίες που συνηθίζουν οι «άριστοι» όταν στριμώχνονται πολιτικά, απέδειξε την δύσκολη θέση που βρίσκεται, παρόλο που υψώνει τους τόνους παριστάνοντας τον Εισαγγελέα.

Όταν του θύμισε ο Νίκος Παππάς στην εκπομπή του Παπαδάκη (ΑΝΤ1) ότι είναι ελεγχόμενος ο ίδιος και ο Αν. Λοβέρδος, διωκόμενος για το σκάνδαλο Novartis, ξεκίνησε τις απειλές κατά της Εισαγγελέα Διαφθοράς.




«Η Τουλουπάκη πρέπει να μπει φυλακή γιατί παραβίασε το Σύνταγμα» για την δίωξη κατά του Ανδρέα Λοβέρδου είπε ο Αδ. Γεωργιάδης, ενώ σε άλλο σημείο είπε στο Νίκο Παππά, υπερασπιζόμενος τον Αντ. Σαμαρά: «Τον Σαμαρά τον βλέπετε στον ύπνο σας γιατί σας έχει πάει αίμα».



Από Κατ. Μπρέγιαννη

avgi.gr

Απειλές και κατά δημοσιογράφου

Με αγωγή, την οποία προσδιόρισε μάλιστα στις 100.000 ευρώ, απείλησε on air ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιογράφο που τόλμησε να του κάνει ερωτήσεις για τη Novartis, στηριζόμενος στα έγγραφα του FBI και του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης. 

Ολα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας απεύθυνε στον υπουργό την εξής ερώτηση: «Ολοκληρώνεται το ερχόμενο Φθινόπωρο η έρευνα του FBI για τη Novartis και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί με παραδοχή της Novartis ότι χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς στην Ελλάδα για να μανιπουλάρει τις τιμές των φαρμάκων. Πως γίνεται να γίνονται αυτά στην Αμερική και εδώ να μιλάμε ακόμα για σκευωρία; Από το 2015 υπήρχε η αναφορά για τον Παπασταύρου και ως όφειλε η Εισαγγελέας Διαφθοράς έπρεπε να τη στείλει στην Βουλή δεν έχει σταλεί από το 2015».


Ο Άδωνις Γεωργιάδης χωρίς να απαντήσει επί της ουσίας, υποστήριξε ότι η Novartis του ζητάει «συγγνώμη».

Όταν ο δημοσιογράφος του επισήμανε ότι προφανώς δεν θα τον ενέπλεκε η Νovartis, αλλά το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, επικαλούμενο το σχετικό έγγραφο, ο υπουργός απείλησε με αγωγή τον δημοσιογράφο φωνάζοντας: «Να το πάρεις πίσω».
Ο Δημήτρης Χατζηνικόλας από την πλευρά του απάντησε: «Όχι δεν το παίρνω γιατί υπάρχει το έγγραφο. Γιατί να το πάρω πίσω;».


«Κύριε Παπαδάκη θα του κάνω αγωγή. Θα ζητάω 100.000 και θα είστε μάρτυρες», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Κάντε αγωγή στο FBI». Λίγο αργότερα διάβασε και το σχετικό έγγραφο από το κινητό του...