Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Greek Summer is a state of mind: Έδωσαν 32 εκατ. ευρώ για να αντιγράψουν το σύνθημα από πασίγνωστη εταιρεία καλλυντικών

Κλεμμένο από την εταιρεία καλλυντικών Lancaster αποδεικνύεται το πολυδιαφημισμένο από χθες κεντρικό σύνθημα “Greece is a state of mind” της καμπάνιας για τον ελληνικό τουρισμό.

Μπορεί χθες ο Μητσοτάκης, οι αρμόδιοι Υπουργοί και τα στελέχη του, να μας παρουσίασαν, εν μέσω τυμπανοκρουσιών, τη νέα καμπάνια ωστόσο αρκεί μια ματιά στη σελίδα της πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών για να διαπιστωθεί ότι η…
πρωτότυπη έμπνευση της Marketing Greece, μάλλον δεν είναι τελικά και τόσο νέα.

Στις 6 Μαρτίου του 2020, η εταιρεία καλλυντικών έχει ήδη προωθήσει προϊόντα της μέσω σποτ, όπου στο κλείσιμό τους βλέπουμε το σύνθημα “Summer is a State of mind”.

Στις 4 Ιουνίου 2020, η Marketing Greece παρουσιάζει την καμπάνια με κεντρικό σύνθημα το “Greek Summer is a state of mind”.

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.