Πόσα είναι τελικά τα εκατομμυριάκια που άρπαξε από τον Κοντομηνά...

Η Real News και το Πρώτο Θέμα δημοσιεύουν στοιχεία από την αγωγή τού Δημήτρη Κοντομηνά κατά του μεγαλοαπατεώνα ψευτογιατρού, ψευτοπιλότου, ψευτοπράκτορα. Είναι στοιχεία που αποκαλύπτουν το...

μέγεθος του θράσους ενός ανθρώπου που κατάφερε να εξαπατήσει όχι μόνο βαριά ασθενείς και τους συγγενείς τους, αλλά γιατρούς, μοναχούς και άλλους, μεταξύ των οποίων και έναν επιχειρηματία τού οικονομικού μεγέθους τού Κοντομηνά.

Η Real News έχει κάνει βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της «το μεγάλο κόλπο του ψευτογιατρού», με τίτλο «Ο Κοντομηνάς, η Κοντολίζα και ο... Κοντός». Στο σύντομο κείμενο που συνοδεύει το θέμα της πρώτης σελίδας, αναφέρει τα εξής εκπληκτικά, όπως παρατίθενται από τον Δημήτρη Κοντομηνά στη μήνυσή του:

** «Το 2005 ο μηνυόμενος μου εξέθετε ότι προγραμματίζει συνάντησή μου με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ».
** «Για την ασφάλεια των υψηλών προσώπων που θα με επισκέπτονταν στην Ελλάδα αγόρασα συνολικά 7 θωρακισμένα αυτοκίνητα, τζιπ και λιμουζίνες, αξίας 2,5 εκατ. ευρώ».
** «Μου παρέδωσε πένα με χαραγμένη προσωπική αφιέρωση του Προέδρου Τζορτζ Μπους προς εμένα».

Το Πρώτο Θέμα αναγγέλλει σε ένα από τα πρωτοσέλιδα χτυπήματά του τις «απίστευτες ιστορίες και τερατώδη ψέματα» όπως τα «περιγράφει στην αγωγή του ο επιχειρηματίας». Μια από τις ασύλληπτης επινόησης ιστορίες αναφέρεται στον υπέρτιτλο του χτυπήματός του: «Τον έστησε μόνο του μεσοπέλαγα να περιμένει τον διευθυντή της CIA»!

Σύμφωνα με τη Real News ο απατεώνας απέσπασε από τον Κοντομηνά 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το Πρώτο Θέμα ανεβάζει το ποσό της εξαπάτησης στα 55 εκατομμύρια ευρώ.

 harddog-sport.blogspot.com/