Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

Λεφτά με το τσουβάλι για τη φιέστα Μητσοτάκη στη Σαντορίνη

Το συνολικό ποσό που ξόδεψε το δημόσιο για να πραγματοποιηθεί διήμερο «ταξίδι αναψυχής» δεκάδων μελών της κυβέρνησης ξεπερνά τις 70.000 ευρώ

Ξεπερνά τις 70.000 ευρώ το συνολικό ποσό που ξόδεψε το δημόσιο για να πραγματοποιηθεί διήμερο «ταξίδι αναψυχής» δεκάδων μελών της κυβέρνησης στην Σαντορίνη με αφορμή την φιέστα Μητσοτάκη για την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Υπενθυμίζουμε πως σε προηγούμενο κείμενό μας αποκαλύψαμε πως ο Δήμος Θήρας δέσμευσε 83 δωμάτια για τη διανυκτέρευση όσων θα έφταναν από την Αθήνα για τη φιέστα, με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να είναι κυβερνητικά στελέχη και συγγενικά τους πρόσωπα.

Μέρος, δε, της διοργάνωσης ανέλαβε αντί 15.000 ευρώ ένα… βενζινάδικο!

Η διανομή των ποσών φαίνεται συγκεντρωτικά από το παρακάτω έγγραφο, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 34.000 ευρώ.

http://www.avgi.gr/
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.