Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

Έντονη αντίδραση του Εισαγγελέα για το πρωτοσέλιδο των Παραπολιτικών...

Ο Εισαγγελέας Ηλίας Ζαγοραίος, με ανακοίνωσή του, απαντά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και υπογραμμίζει «ας μην εκλαμβάνεται η...

αξιοπρέπεια ως αδυναμία. Όποιος ξέρει να σιωπά, ξέρει και να μιλά».

Ολόκληρο το κείμενο:

Με αφορμή πρόσφατα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα που στόχο έχουν να πληγεί η τιμή και η υπόληψή μου, αλλά και το κύρος της Δικαιοσύνης και μετά μακρά περίοδο ηθελημένης σιωπής, αναγκάζομαι να δηλώσω τα ακόλουθα:

Η αυτόφωρη διαδικασία επιβάλλεται από τον νόμο και σχετικές εγκυκλίους του ΑΠ και εφαρμόζεται για όλους ανεξαιρέτως του Ελληνες πολίτες. Ουδείς υπεράνω του νόμου, ούτε βέβαια και ο Εισαγγελέας που τον εφαρμόζει. Οι διάλογοι μεταξύ προσώπων για τρίτους δε με αφορούν ουδόλως.

Οι δημοσιευεμένοι δε και αληθείς υποτιθέμενοι αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο του επιδιωκόμένου ήτοι την απόλυτη ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Επί 22 χρόνια υπηρετώ τη Δικαιοσύνη και διά αυτής τον άνθρωπο. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ήτοι το σύνολο του νομικού κόσμου, γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο που εκφράζομαι και την εν γένει αγωγή μου. Αγωγή που έλαβα από θαυμάσιους γονείς και δασκάλους, των οποίων είμαι αληθινό τέκνο και κανενός άλλου όσο κι αν κάποιο προσπαθούν απεγνωσμένα να με παρουσιάσουν.

Ας μην εκλαμβάνεται η αξιοπρέπεια ως αδυναμία. Όποιος ξέρει να σιωπά, ξέρει και να μιλά...

http://nonews-news.blogspot.com/2020/06/blog-post_8825.html
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.