Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020

"Φοβούνται αγωγή σκέφτονται ακόμα και την απόσυρση του τουριστικού σποτ"...

"Πολύ καλή πηγή από την καρδιά της κυβέρνησης", αποκαλύπτει στον Ευ. Αντώναρο, πως, στο Μαξίμου ζητούν εξηγήσεις για το τουριστικό σποτάκι και...τα προβλήματα που προέκυψαν.

Οπως γραφει στο Twitter:

«Μαθαίνω από πολύ καλή πηγή-από την καρδιά της κυβέρνησης-ότι από το Μαξίμου ζητούν εξηγήσεις για το τουριστικό σποτάκι κ τα προβλήματα που προέκυψαν.... Με κίνδυνο αγωγής από γαλλική εταιρία καλλυντικών κάποιος κυβερνητικός παράγοντας αναρωτήθηκε αν πρέπει μάλιστα να το αποσύρουν!»


Σε προηγούμενο tweet, έκανε λόγο και για «φάουλ» του διαφημιστή:

«Οταν ένας διαφημιστής — καλός κατά τα άλλα όπως μου λένε όσοι ξερουν την πιάτσα — χρειάζεται 264 λέξεις για να δικαιολογήσει ένα διφορούμενο και, κατ΄εμέ, πολύ soft σποτάκι που σκαρφίστηκε, δεν υπάρχει καλύτερη ομολογία για το φάουλ που έγινε.»


Οταν ένας διαφημιστής — καλός κατά τα άλλα όπως μου λένε όσοι ξερουν την πιάτσα — χρειάζεται 264 λέξεις για να δικαιολογήσει ενα διφορούμενο και, κατ΄εμέ, πολύ soft σποτάκι που σκαρφίστηκε, δεν υπάρχει καλύτερη ομολογία για το φάουλ που έγινε.
35 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.