Αλλαξοκ@λιές...

0
Ο αείμνηστος Νίκος Κακαουνάκης, όταν ενας δημοσιογράφος  θώπευε επικοινωνιακά τον άλλον και τούμπαλιν, το 'λεγε λαϊκά, αλλά και τόσο εύγλωττα: Αλλαξοκωλιές. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μεγάλο στέλεχος του ΑΝΤ-1, παίρνει συνέντευξη (Δευτέρα, 8 Ιουνίου) από ένα άλλο κορυφαίο και ιστορικό στέλεχος του σταθμού, τον Γιώργο Παπαδάκη. 

Ο λόγος -και η σκοπιμότητα - προφανής. Τι...

έχει να μας πει ο Παπαδάκης, που μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει.

Μάλλον, τίποτα. Την ιστορία και την πορεία του στον ΑΝΤ-1 την έχουμε ακούσει, από τον ίδιο δεκάδες φορές. Το μόνο ίσως καινούργιο είναι -καθώς όλα τα πράγματα ακολουθούν την φυσική φθορά του χρόνου- οτι βρίσκεται στην δύση της, πράγματι, σπουδαίας καριέρας του.

Ηταν, για δυο δεκαετίες και πλέον, ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς της πρωινής ζώνης. Τώρα πια δεν είναι. Τις τελευταίες 2 τηλεοπτικές σαιζόν, η αντίστοιχη εκπομπή του ΣΚΑΙ έχει περάσει μπροστά.

Ο ίδιος ο Παπαδάκης εδώ και πολλά χρόνια στις τιμητικές εκδηλώσεις που έκανε γι' αυτόν, ως όφειλε, ο ΑΝΤ-1, έλεγε, πως, δεν το 'χει σκοπό να μείνει για πολύ καιρό ακόμη στην καρέκλα του πρωταθλητή της πρωινής ζώνης. Θα δώσει τόπο στα νιάτα.

Δεν το 'κανε ποτέ. Ανθρώπινο.

Η επανάληψη όμως, μιας προαναγγελθεισας αγιογραφίας, δεν έχει μάλλον κανένα νόημα.
Oύτε ενδιαφέρον...

nonews-news

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)