Όταν η ΝΔ αποθέωνε τον... «μετακλητό του ΣΥΡΙΖΑ»...

Ως γνωστόν, η κυβέρνηση επιχειρεί να απαξιώσει το άρθρο του Guardian με το οποίο η βρετανική εφημερίδα κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εκμεταλλεύεται την πανδημία για να προωθήσει λεφτά σε ΜΜΕ με αδιαφανή τρόπο: μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, «γαλάζιοι» αποκαλούν έναν εκ των συντακτών του άρθρου, τον Απόστολο Φωτιάδη, ως...

«μετακλητό του ΣΥΡΙΖΑ», προκειμένου να δείξουν ότι το άρθρο είναι κατευθυνόμενο.

Μόνο που υπάρχει μία... μικρή λεπτομέρεια: βλέπετε, το 2017, ο τότε τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής «εκμεταλλευόταν» ένα άρθρο του ίδιου ανθρώπου, με το οποίο ασκείτο σκληρή κριτική στον τότε υπουργό Μετανάστευσης, Γιάννη Μουζάλα.

Το άρθρο που συνυπέγραφαν οι κκ. Απόστολος Φωτιάδης και Daniel Howden κατηγορούσε τον τότε υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής ότι «διαχειρίστηκε με αδιαφάνεια δεκάδες εκατομμύρια ευρώ» και ο Βαρβιτσιώτης ήταν... καταπέλτης: «Διαχειρίστηκαν ως λάφυρο τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ε.Ε.», έλεγε ο τότε τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, για να προσθέσει: «Ο κ. Μουζάλας βλάπτει σοβαρά την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό». «Τα μέχρι τώρα έργα και ημέρες του κ. Μουζάλα συνεχίζουν να προσβάλλουν και να εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς», κατέληγε τότε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επικαλούμενος το άρθρο του σημερινού... «μετακλητού του ΣΥΡΙΖΑ»!

matrix24.gr