Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

Δεν είναι υπουργικό χρηματοκιβιώτιο η κρατική διαφήμιση...

**Βαδίζουμε στα τυφλά, λοιπόν. Η κυβέρνηση κατάφερε να κάνει μείζον ζήτημα κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Η λογοδοσία απέναντι στην κοινωνία και η στοιχείωδης ανταπόκριση στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

**Υπάρχει η...

αντίληψη πως η κρατική διαφήμιση είναι το προσωπικό χρηματοκιβώτιο του κάθε υπουργού ή της κυβέρνησης και πως πρέπει να διατίθεται σε φίλους και γνωστούς, χωρίς κανόνες και στοιχεία.

**Αυτό θα πρέπει να αλλάξει, άμεσα, ώστε να γνωρίζουμε που πάνε τα λεφτά μας

**Αν δεν υπήρχαν οι τηλεοπτικοί και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στην πανδημία, η χώρα θα θρηνούσε πολλούς νεκρούς. Δείτε τι συμβαίνει στον Εχίνο, εκεί όπου δεν έφτασε η ενημέρωση, πότε για άλλους λόγους.

*Ας αναγνωρίσει το σφάλμα της η κυβέρνηση, ας δώσει αναλυτικά στοιχεία (εντολές πληρωμών, στοιχεία, εταιρειών, προυπολογισμοί ανά μέσο, ποσά που καταβλήθηκαν) και ας αλλάξει τη νομοθεσία.

 mediagr.org 
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.