ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

0
Οι Τούρκοι το έχουν καταλάβει και το ξέρουν καλά, ότι όσο και αν φωνάζουν και όσες γελοιότητες και αν κάνουν και αν πούν, όπως η ψευτο-ΑΟΖ Τουρκίας –Λιβύης, γαλάζια πατρίδα, τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα, κ.α , όσο τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται υπό Ελληνική επικράτεια δεν θα τους παίρνει κανείς στα σοβαρά. 

Γι’αυτό και ετοιμάζουν συνεχώς σχέδια και καταλήψεις Ελληνικών νησιών και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία. Αυτή τη φορά όμως “πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη” και τα υποχθόνια σχέδια τους είδαν το φως της δημοσιότητας. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε! Πως προετοιμαζόμαστε και πως αντιδράμε!

Παραθέτω παρακάτω ένα απόσπασμα από άρθρο του topontiki.gr για το απόρρητο τουρκικό σχέδιο εισβολής σε Ελληνικά νησιά που ξεσκεπάστηκε και βγήκε στη δημοσιότητα από το Nordic Monitor.

Çaka Bey: Το απόρρητο τουρκικό σχέδιο για εισβολή στην Ελλάδα που έμεινε στο συρτάρι του Ερντογάν.

Προβληματισμό και μεγάλη αίσθηση έχει προκαλεί η αποκάλυψη της ιστοσελίδας Nordic Monitor, η οποία φέρνει στο φως τα σχέδια που είχαν εκπονήσει οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για εισβολή στην Ελλάδα.
Η Τουρκία έχει στα σκαριά έτοιμο σχέδιο με κωδικό όνομα του Τούρκου στρατιωτικού διοικητή του 11ου αιώνα που δρούσε κατά τη Βυζαντινή εποχή.
Πρόκειται για τον Çaka Bey, ο οποίος από το 1088 μέχρι το 1091 κατέλαβε τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, τη Ρόδο κι άλλα ελληνικά νησιά.
Στο συρτάρι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπάρχουν τα απόρρητα σχέδια που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα και το κείμενο υπογράφει ο γνωστός Τούρκος αντιστασιακός Abdullah Bozkurt.
Σύμφωνα με μια παρουσίαση που εκπονήθηκε από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο για επανεξέταση εσωτερικού σχεδιασμού της χώρας, η Τουρκία συνέταξε ένα σχέδιο μυστικής στρατιωτικής επιχείρησης με την ονομασία «TSK Çakabey Harekât Planlama Direktifi».

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, το έγγραφο είχε συνταχθεί στις 13 Ιουνίου του 2014, γεγονός που υποδηλώνει ότι πιθανότατα ενημερώθηκε και οριστικοποιήθηκε εκείνη την ημερομηνία μετά από έλεγχο μιας παλαιότερης έκδοσης (του σχεδίου εισβολής) και πιθανότατα εξακολουθεί να είναι ενεργό.
Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, τα έγγραφα ανακαλύφθηκαν σε φάκελο για μία δικαστική υπόθεση.
Ο εισαγγελέας Serdar Coşkun, που είναι «καθεστωτικός» υπέπεσε σε ατόπημα, καθώς φέρεται να ξέχασε να αφαιρέσει τα διαβαθμισμένα έγγραφα προτού τα υποβάλει στο δικαστήριο.
Πηγή : topontiki.gr/article 15/6/2020 , nordicmonitor.com 15/6/2020
“ The Amateur “

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)