Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βάζει πωλητήριο στον Παναθηναϊκό...

0
Oλα τα όμορφα, κάποτε τελειώνουν.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. O Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε συνέντευξη Τυπου, ανακοίνωσε ότι η ομάδα είναι προς πώληση, βάζοντας και τιμή, τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο...

γνωστός επιχειρηματίας με την ανακοίνωσή του αυτή κλείνει μία ολόκληρη εποχή επιτυχιών για την ομάδα, καθώς η οικογένεια Γιαννακόπουλου ήταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού τα τελευταία 33 χρόνια, κάνοντας στο «τριφύλλι» τον κορυφαίο μπασκετικό σύλλογο στην Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε τόσο για τις επενδύσεις που έχει κάνει η οικογένειά του, αναφέροντας ότι η οικογένειά του έχει βάλει περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια.

Άσκησε σφοδρή κριτική στις εξελίξεις γύρω από το θέμα του Βοτανικού, σημειώνοντας ότι «οι τελευταίες εξελίξεις στο Βοτανικό δείχνουν οτι κάποιοι θέλουν να γκρεμίσουν τη Λεωφόρο πριν ικανοποιηθεί όλος ο ΠΑΟ» .

«Η διπλή ανάπλαση δεν περιελάμβανε γήπεδο μπάσκετ και είχε επαχθείς οικονομικούς όρους για τον Ερασιτέχνη και γι αυτό είτε μέσω του Θανάση Γιαννακόπουλου είτε εμού εξέφρασε αντιρρήσεις.  Όταν προέκυψε ότι μπορεί να γίνει γήπεδο μπάσκετ ξεκίνησαν οι διαδικασίες. Εμείς θα δίναμε τη Λεωφόρο που αποτιμάται σε 300 εκατ ευρώ και θα είχαμε γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κλειστό για τον Ερασιτέχνη, γραφεία, πισίνα και 17.000 τμ για εμπορικές χρήσεις τα οποία κοστολογούνταν 120 εκατ. ευρώ συν 40 εκατ. ευρώ για τα λειτουργικά έξοδα... Ξαναλέω. Ο ΠΑΟ προσφέρει μια έκταση αξίας 300 εκατ. ευρώ για να πάρει 160 εκατ ενώ κάποιοι άλλοι πήραν γήπεδο χωρίς να δώσουν τίποτα...» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε ζωντανά: 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)