Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Η φωτογραφία είναι πραγματική. Από την Αίγλη όπου πήγε να παρουσιάσει το πρόγραμμά για τον τουρισμό.


Η φωτογραφία είναι πραγματική. Από την Αίγλη όπου πήγε να παρουσιάσει το πρόγραμμά για τον τουρισμό. Γιγαντιαία αφίσα διαφημίζει την ταινία «MIB - Παγκόσμια Απειλή».

Στην ουσία του πράγματος:Μητσοτάκης και Θεοχάρης ανέθεσαν την διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και απευθείας σε ιδιωτική εταιρία marketing που συστάθηκε από μεγαλοξενοδόχους φίλους του Στιβ Βρανάκη, ο οποίος είναι ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού. 32 εκατομμύρια ζεστά ευρώ. Τα 4 μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΤ που αντέδρασαν λόγω αυτής της ανάθεσης οδηγήθηκαν σε παραίτηση.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.