Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

Ζητά να «ξεσκονίσουν» Μαρινάκη και Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει από τις 20 Μαΐου πολυσέλιδη αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού τονίζοντας πως υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν ληφθεί υπόψη. Η Live Sport της Δευτέρας αποκαλύπτει το περιεχόμενό της.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναφέρει πως «…
η παρούσα αναφορά υποβάλλεται προκειμένου να ελεγχθούν συμπεριφορές ανεξαρτήτως από τις διώξεις στην ποινική δικαιοσύνη και τα προβλεπόμενα στους οικείους νόμους ποινικά αδικήματα».

Τρία είναι τα σημεία στα οποία εστιάζουν από πλευράς ΠΑΟΚ.

-Κάνουν λόγο για παρέμβαση με αθέμιτες ενέργειες στην υπόθεση Εθνικού Γαζώρου-Τυρνάβου αναφέροντας πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρενέβη αθέμιτα προς τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Θόδωρο Κουρίδη, με σκοπό τον καθορισμό αποφάσεων των αρμοδίων επιτροπών της ομοσπονδίας.

-Κατηγορούν τον Ολυμπιακό για εκβίαση παραθέτοντας σημεία από το πόρισμα Κορέα που όπως αναφέρουν από τον ΠΑΟΚ αποδεικνύουν ότι οι διαιτητές υφίσταντο τρομοκρατία από στελέχη του Ολυμπιακού.

-Αποδίδουν στον Ολυμπιακό την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης απαριθμώντας ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά της, όπως ο έλεγχος αγορών, η διείσδυση στην οικονομική ζωή, η κατανομή της εργασίας, η διαπλοκή με τη δημόσια διοίκηση, τη δικαιοσύνη, τα ΜΜΕ και τους παράγοντες της οικονομίας και της πολιτικής ζωής και η εξουδετέρωση της πολιτειακής αντίδρασης με εκφοβισμό ή διαφθορά.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.