Επιβάτης τρένου παρέμεινε επί 5 ώρες νεκρός!...

0
Ένας επιβάτης τρένου στη Βρετανία έπαθε έμφραγμα και πέθανε και έμεινε νεκρός στο κάθισμά του σε όλη τη διαδρομή από το Μάντσεστερ στο Μπερνμάουθ, για περίπου πέντε ώρες, χωρίς...

να τον αντιληφθεί κανείς. Ο 60χρονος άνδρας επιβιβάστηκε στο τρένο στις 18.27 από την αφετηρία στο Μάντσεστερ Πικαντίλι, ενώ αναμενόταν να αποβιβαστεί οκτώ λεπτά μετά, στο Στόκπορτ, αλλά προφανώς έπαθε καρδιακή ανακοπή και παρέμεινε στη θέση του για 250 μίλια, ως τον τερματικό σταθμό. Λόγω περιορισμών που επιβάλλονται για να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, το προσωπικό δεν μπορεί να επιδράσει με επιβάτες στη διάρκεια του ταξιδιού, κάτι που σημαίνει ότι ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο αμαξοστάσιο, στο Μπέρνμαουθ, από μία καθαρίστρια.

Πηγή είπε στη Sun: Λόγω κορονοϊού, οι εισπράκτορες έχουν εντολές να μην αλληλεπιδρούν με επιβάτες. Δεν διασχίζουν τους συρμούς για να ελέγξουν εισιτήρια και να τσεκάρουν αν όλα είναι εντάξει όπως κάνουν πάντα. Πλέον η μόνη αποστολή τους είναι το ασφαλές ταξίδι, Περνούν το υπόλοιπο του ταξιδιού στο πίσω μέρος, στο γραφείο τους. Αυτός ο δύστυχος ήταν νεκρός στο τρένο για πέντε ώρες προτού τον βρουν που είναι απολύτως θλιβερό για μια πολιτισμένη κοινωνία.

Επίσης, χαρακτηριστικό παράδειγμα της νέας πολιτικής που έχει επιβάλει ο κορονοϊός στα μέσα μεταφοράς και τις οδηγίες του υπαλληλικού προσωπικού είναι ότι μία ηλικιωμένη που πάσχει από άνοια, ενώ ταξίδευε από Μπίρμιγχαμ στο Έξετερ, σε μια διαδρομή 2,30 ωρών, έχασε τον σταθμό της και έφθασε στο Πλίμουθ που είναι μία ώρα επιπλέον ταξίδι.

http://nonews-news.blogspot.com/2020/06/5_13.html

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)