Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Δεν παίζονται με τις απευθείας αναθέσεις ! Ρουσφέτι Θεοχάρη 3,5 εκ. για την μίσθωση τουριστικών καταλυμάτων, με πρόσχημα τον κορονοϊό

Ακόμα μία κίνηση ρουσφετολογικού χαρακτήρα από την κυβέρνηση. Με πρόσχημα την κάλυψη αναγκών δημόσιας υγείας επιτρέπεται με τροπολογία η μίσθωση με απευθείας ανάθεση τουριστικών καταλυμάτων σε όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με αυτή την τροπολογία, με απόφαση του υπουργού Τουρισμού κατόπιν δημοσίευσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, είναι δυνατή η μίσθωση με απευθείας ανάθεση κυρίων ή μη κυρίων καταλυμάτων στο σύνολο της επικράτειας.


►Η τροπολογία

Οι εν λόγω μισθώσεις, πάντα σύμφωνα με την τροπολογία, δεν μπορούν να έχουν διάρκεια πέραν της 31 Οκτωβρίου 2020. Το κόστος υπολογίζεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και θα καλυφθεί από το υπουργείο Τουρισμού.

Οι λεπτομέρειες αναφορικά με το χρόνο μίσθωσης, τον τρόπο αποζημίωσης των τουριστικών καταλυμάτων, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία σχετικά με τη διαχείριση αυτών, θα καθοριστούν με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

Πηγή : efsyn.gr 
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.