Τώρα γίνεται η... "απόσβεση" των 20 εκατομμυρίων...

0
 «Ο κ. Μητσοτάκης οδηγεί την πολιτική στο βούρκο των υποκλοπών και του εσωκομματικού πολέμου με τον Σαμαρά, προκειμένου να ξεχάσει ο κόσμος ότι, αντί για ανάπτυξη έφερε ύφεση από τον Οκτώβρη του 2019 και την οδηγεί στον πρωταθλητισμό του 16%, ενώ το φάσμα της περαιτέρω φτωχοποίησης και κοινωνικής ερημοποίησης είναι ορατό», τονίζει ο τομεάρχης Υποδομών - Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Ο...

ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ1 επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός «τώρα υπόσχεται ηχητικά υποκλοπών για να έχουν τα ΜΜΕ να παίζουν, προκειμένου να πιάσουν ακόμη περισσότερο τόπο τα 20 εκατ. ευρώ που έδωσε κάτω απ’ το τραπέζι. Ο πακτωλός των επενδύσεων αντικαταστάθηκε από την θρυλλούμενη παράδοση της ΛΑΡΚΟ στον Μιωνή, προκειμένου να ρίξει κάρβουνο στη φάμπρικα της πρακτορολογίας και του χαφιεδισμού, κάνοντας τον αείμνηστο Μαυρίκη να φαντάζει με γραφικότητα πρωτόβγαλτου στο “κουρμπέτι” των υποκλοπών».

«Πέρσι τέτοιον καιρό, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στήνονταν στον τοίχο μπροστά στις κάμερες γιατί “δεν επέτρεπαν στις μπουλντόζες να μπουν στο Ελληνικό”, ενώ φέτος ο μπουλντοζιέρης υπουργός Ανάπτυξης φωτογραφήθηκε με κίτρινο γιλέκο στον χώρο του αεροδρομίου, χαρίζοντας ένα ιλαρό ενσταντανέ για φωτογράφιση, ενώ οι μπουλντόζες ζεσταίνουν ακόμη τις μηχανές».

Παράλληλα, ο Γιώργος Βαρεμένος πρόσθεσε ότι «στις αμέτρητες εμφανίσεις του στην τηλεόραση, ο υπουργός ενώ ελέγχεται για το σκάνδαλο της Novartisκαι διαθέτει το τεκμήριο της αθωότητας, συμπεριφέρεται ως ένοχος και απειλεί με φυλακή την Εισαγγελέα Διαφθοράς! Ο Δικηγορικός Σύλλογος άκουσε κάτι; Η Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων μήπως; Κάποιος να ενημερώσει την Ευρώπη για την κατάλυση κάθε έννοιας σεβασμού του θεσμού της Δικαιοσύνης στην μπανανία της γηραιάς ηπείρου».

«Η παράταξη που εισήγαγε στην Ελλάδα την έννοια παρακράτος, παριστάνει το θύμα του και η δημοκρατία βρίσκεται σε πολιορκία από το επιτελικό παρα-κράτος» τόνισε ο Γ.Βαρεμένος και σημείωσε ότι «όλα αυτά, σε μια στιγμή επικίνδυνης όξυνσης των εξωτερικών προκλήσεων. Μετά και την δήλωση του πρωθυπουργικού συμβούλου κ. Ντόκου ότι στη Λιβύη ποντάραμε στην λάθος πλευρά, ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί άραγε ότι, ποντάροντας στην τοξική προπαγάνδα και τον νοσηρό διχασμό, προσφέρει καλές υπηρεσίες στα εθνικά μας θέματα;».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)