Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

Που πήγαν τα 20 εκ. ευρώ που έδωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα ΜΜΕ;

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό (και αυτό με ευθύνη του μέσου) μόνο το ποσό που αναλογεί (χωρίς να έχει δοθεί) στην Εφημερίδα των Συντακτών (33,715 ευρώ) (εδώ το δημοσίευμα).
Αργότερα, ενημερώθηκα πως και η εφημερίδα Δημοκρατία δημοσίευσε το ποσό που έλαβε (18,000 ευρώ) (εδώ το σχετικό δημοσίευμα).
Για τα υπόλοιπα (φανερά) 19,948,285 ευρώ, από το σύνολο των 20 εκ. ευρώ που δόθηκαν από την κυβέρνηση στα ΜΜΕ για την καμπανιά σχετικά με τον COVID-19, είναι άγνωστοι οι παραλήπτες.
Πότε θα δημοσιεύσει η κυβέρνηση την λίστα με τα ΜΜΕ που έλαβαν την σχετική διαφήμιση;Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.