Έρχεται... «ΣΥΡΙΖΑ TV»...

0
Οι παρατηρητικοί θα είδαν ότι χθες, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αυγή της Κυριακής», ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης προανήγγειλε τη δημιουργία ενός ακόμη κομματικού Μέσου Ενημέρωσης: «Οφείλουμε να στηρίξουμε τα μέσα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει ως μέτοχος με όλες μας τις δυνάμεις.

Στο...

πλαίσιο αυτό, όπως ίσως γνωρίζετε, ετοιμάζεται και ένα διαδικτυακός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός στο πλαίσιο της «Αυγής» και του Κόκκινου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, σκιαγραφώντας την πρόθεση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία μίας διαδικτυακής «ΣΥΡΙΖΑ TV».

Επί της ουσίας, το νέο εγχείρημα της Κουμουνδούρου σηματοδοτεί την «λευκή πετσέτα» που έριξε στο καναβάτσο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα ΜΜΕ, καθώς στην αξιωματική αντιπολίτευση είδαν κι απόειδαν, αλλά διαπίστωσαν ότι θα πρέπει να πορευθούν έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα εχθρικό μιντιακό περιβάλλον – ειδικά στα τηλεοπτικά. Εξ ου και ο... τηλεοπτικός σχεδιασμός, παρότι το ταμείο της Κουμουνδούρου δεν αφήνει περιθώρια για μεγαλεπήβολα σχέδια...

matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)