Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Το Open κοιτάει το Mega και το Mega κοιτάει το Open...

Οι συζητήσεις στο Open συνεχίζονται και τη Δευτέρα.

**Και θα έκαναν χαρές στο Mega, για μια σειρά από λόγους, αν...

φυσικά και στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη είχαν τα νούμερα που ήθελαν στις ειδήσεις και υπήρχε συνέπεια και προς τους τρίτους…

**Και πάλι έχει δείξει υπομονή ο επιχειρηματίας.

**Ευθύνη του ΕΣΡ είναι να παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα, όταν σταματάει το πρόγραμμα ενός σταθμού, ή και δύο και όχι να περιμένει την ενημέρωση από τον επιχειρηματία.

**Και επίσης κρίσιμο ζήτημα είναι ο έλεγχος των φορέων που εμφανίζεται να ελέγχουν τους σταθμούς με κεφάλαια αγνώστου προέλευσης και…ακραία.

**Θα τα βρουν μπροστά τους η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση

**Μέσα στη βδομάδα οι τοποθετήσεις των γενικών διευθυντών και διευθυντών στην ΕΡΤ.

**Μια νέα κίνηση εντός ΕΡΤ. Με το όνομα “Επιτροπή Θέση-Ρήξη” παρεμβαίνει στον εσωτερικό πόλεμο της ΕΡΤ και αποκαλύπτει το διπλό παιχνίδι που παίζεται στο Ραδιομέγαρο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Χαμός…

"Aιχμές" (typologies.gr)
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.