O υπουργός voucher τρόμαξε το Μαξίμου...

0
Δύσκολα τα πράγματα για τον υπουργό voucher Γιάννη Βρούτση. Τόσο που ο Doctor μαθαίνει ότι μόλις βεβαιώθηκε ότι θα ανασχηματιστεί έδωσε εντολή να παγώσει το...
πρόγραμμα για την κοινωφελή εργασία από τον ΟΑΕΔ που αφορά 36.500 άτομα!
Το έμαθαν στο Μαξίμου και τους έζωσαν τα φίδια. Ξεροκατάπιαν και πήγανε στον Ελληνα Τσόρτσιλ. Κι εκείνος μόλις άκουσε ότι χάνονται..

36.500 ψηφαλάκια αποφάσισε να στείλει ένα έμμεσο μήνυμα, αφήνοντας να διαρρεύσει πως «το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού είναι στραμμένο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην επανεκκίνηση του τουρισμού και συνολικότερα της οικονομικής δραστηριότητας και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων απασχόλησης ώστε να περιοριστεί η απώλεια θέσεων εργασίας».
Ελα όμως που ο Γιάννης δεν μασά από τέτοια. «Εβαλα πλάτη, πέρασα όλα όσα μου είπαν, έγινα το εξιλαστήριο θύμα για να μην τους αγγίξει η κριτική, δεν θα με πετάξουν τώρα σαν στυμμένη λεμονόκουπα» λέει στους συνεργάτες του. Οπως είναι φυσικό, το σίριαλ μέχρι το φθινόπωρο θα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες συνέχειες και τα αυτιά του Doctor θα είναι εκεί για να σας ενημερώνουν.

"Doctor του Παρασκηνίου"

documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)