Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020

Κρυμμένες από το internet, oι παλιές αποφάσεις του ΕΣΡ...

Εκτός ψηφιακής εποχής παραμένει το ΕΣΡ. Τα αρχεία της ανεξάρτητης αρχής, για έναν ανεξήγητο λόγο, παραμένουν εκτός διαδικτύου επί σειρά ετών. Το πρόβλημα προέκυψε...

επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όταν έγινε η αναβάθμιση της ιστοσελίδας του ΕΣΡ, από την οποία κόπηκε το αρχείο των αποφάσεων της Αρχής για όλα τα προηγούμενα έτη. Με δεδομένη την απόφαση για τον περιορισμό της κυκλοφορίας, οι πολίτες δεν έχουν πλέον καμία πρόσβαση στις αποφάσεις των προηγούμενων διοικήσεων της Αρχής, γεγονός που θέτει ζήτημα για την εύρυθμη λειτουργία της. Δεν είναι γνωστό αν για το θέμα αυτό υπάρχει επικοινωνία με το συναρμόδιο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η Αρχή δεν έχει ακόμη ως και σήμερα εκδώσει τις Εκθέσεις Πεπραγμένων για τα έτη 2018 και 2019 αλλά και την Έκθεση Πολιτικής Πολυφωνίας για το 2019, ενώ, με ευθύνη της Βουλής, δεν έχει ορίσει τα δύο νέα μέλη της.

https://mediagr.org 
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.