Εξώδικο κατά του iefimerida...


Το εξώδικο το οποίο απέστειλε η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα αφορά το άρθρο της Σοφίας Γιαννακά με τίτλο «Ο Άκης Σκέρτσος και η υπόθεση Τοπαλούδη» που...


σχολίαζε το θέμα της εισαγγελικής αγόρευσης και μεταξύ άλλων σημειωνόταν ότι η εισαγγελέας «βρήκε ευκαιρία να πλασαριστεί με τον πόνο αυτών των ανθρώπων και, λιγωμένη για δημοσιότητα, να πάρει τα πέντε λεπτά που της αναλογούν».

Η εξώδικη δήλωση στρέφεται κατά του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας Χρήστου Ράπτη, της αρχισυντάκτριας Ελένης Μπολοβίνη και της αρθρογράφου του επίμαχου άρθρου, Σοφίας Γιαννακά.

«Όλοι παρακολουθήσαμε συγκλονισμένοι την υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της 19χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, το 2018. Προσωπικά, στέκομαι με σεβασμό στο πλευρό των τραγικών γονέων και πιστεύω ότι αποδόθηκε πραγματικά δικαιοσύνη με τα ισόβια που έφαγαν οι δολοφόνοι της άτυχης κοπέλας. Αλλά το ριάλιτι που έπαιξε η εισαγγελέας Αριστοτελία Δόγκα, η οποία βρήκε ευκαιρία να πλασαριστεί με τον πόνο αυτών των ανθρώπων και, λιγωμένη για δημοσιότητα, να πάρει τα πέντε λεπτά που της αναλογούν, ήταν μεγάλο φάλτσο. Μετέτρεψε ένα δράμα, -κοινωνικό, ανθρώπινο και οικογενειακό-, σε λαϊκή απογευματινή» σημείωνε, μεταξύ άλλων, η αρθρογράφος του Iefimerida.gr.

Το εξώδικο: