Κυβερνητική γενναιοδωρία και μεροληψία προς τη Fraport...

0
Εξαιρετικά γενναιόδωρη αποδεικνύεται η κυβέρνηση απέναντι στη Fraport, χαρίζοντάς της 6μηνη αναστολή των υπόχρεώσεων της προς το ΤΑΙΠΕΔ, σχετικά με την πληρωμή της δόσης του «ενοικίου» για τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων. Tην ίδια στιγμή, η...
γερμανική κρατική εταιρεία φαίνεται να έχει προτεραιότητα, τόσο ως προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν τρίμηνη αναστολή οφειλών, όσο και ως προς την εταιρεία που διαχειρίζεται το «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Συγκεκριμένα, το άρθρο 6 της ΠΝΠ που εκδόθηκε στις 6 Μαϊου αναφέρει ότι «οι χρηματικές οφειλές των παραχωρησιούχων, βάσει συμβάσεων παραχώρησης διαχείρισης αερολιμένων, προς το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), οι οποίες είναι ληξιπρόθεσμες και απαιτητές εντός του έτους 2020, εξοφλούνται έως έξι (6) μήνες μετά την επέλευση του ληξιπροθέσμου και απαιτητού».

Πριν λίγες εβδομάδες η εταιρεία είχε στείλει σειρά επιστολών στο Δημόσιο, ζητώντας γενναίες ελαφρύνσεις και επικαλούμενη τη μηδενική κίνηση στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, πατήστε ΕΔΩ...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)