«Κοψοχέρης» και ο Κασιδιάρης...

0
Μαύρη πέτρα ρίχνει πίσω του ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, πηδώντας κι αυτός απ’ το καράβι λίγο πριν αυτό προσκρούσει... δικαστικά στο παγόβουνο • Ο Νίκος Μιχαλολιάκος απαντά στον Κασιδιάρη με τα ίδια λόγια που είχε χρησιμοποιήσει απέναντι στον Λαγό: «Είστε τα...
μεγαλύτερα λάθη μου».

Μετά τον Λαγό, τον Γερμενή, τον Ηλιόπουλο και τους λοιπούς αποσυνάγωγους, ήρθε τώρα η σειρά του Κασιδιάρη να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να εγκαταλείψει τον μέντορά του Ν. Μιχαλολιάκο. Παρόμοιες τάσεις εμφανίζουν όλα τα πρώην ηγετικά στελέχη του ναζιστικού μορφώματος που παραμένουν υπόδικα με την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ακόμα και εκείνα που έως πριν από λίγο καιρό εμφανίζονταν ως οι «τελευταίοι πιστοί» του Αρχηγού Μιχαλολιάκου, όπως ο παλιός του συνοδοιπόρος Χρήστος Παππάς, τον έχουν πλέον ξεχάσει και δεν αναφέρουν ούτε αυτόν ούτε την οργάνωσή του στις αναρτήσεις τους εδώ και πολλές βδομάδες.Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι οι πρώτοι που τηρούν κατά γράμμα τις κυβερνητικές οδηγίες για «κοινωνικές αποστάσεις» είναι οι εγχώριοι ναζιστές. Η είδηση για τον Κασιδιάρη επισημάνθηκε από την ακροδεξιά εφημερίδα «Στόχος» την περασμένη Παρασκευή: «Εντονη φημολογία εδώ και ώρες, ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα περί αποχώρησης Κασιδιάρη από την Χρυσή Αυγή.


Δεν γνωρίζουμε ούτε από πού ξεκίνησε ούτε -αν δεν αληθεύει- τι σκοπούς εξυπηρετεί αυτή η διάδοση, αλλά κάποιοι επιβεβαιώνουν και κάποιοι διαψεύδουν, χωρίς όμως να αποτελούν όλοι αυτοί αξιόπιστες πηγές διάψευσης ή επιβεβαίωσης. Αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» (15.5.2020).

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε οργανώσεις που δεν έχουν μόνο δημόσια δράση, αλλά λειτουργούν με κρυφά καταστατικά και τάγματα εφόδου, ούτε ο ίδιος ο Κασιδιάρης ούτε ο Μιχαλολιάκος ούτε το αυτοονομαζόμενο «κόμμα» έχουν προβεί σε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση. Απλώς ο Μιχαλολιάκος φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους μυημένους της οργάνωσής του μέσω twitter. Η σχετική ανάρτηση, με ημερομηνία 14 Μαΐου, επαναλαμβάνει όσα είχε πει ο Αρχηγός για την αποχώρηση Λαγού μετά τις περυσινές εκλογές και προσθέτει ότι ισχύουν τα ίδια: «Είχα γράψει αμέσως μετά τις εκλογές: Μια απάντηση σε όσους μιλούν (εκ των υστέρων…) για λάθη. Το μεγάλο μου λάθος που παραδέχομαι ήσασταν εσείς. 14 Μαΐου 2020: Ισχύει!!!»

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Δημητρη Ψαρρά, πατήστε ΕΔΩ...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)