Γέμισαν κόσμο οι πλατείες...

Τα ραντεβού τον πολιτών δίνονται πλέον στις πλατείες και για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Αγία Παρασκευή και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου. 

Η...

παρουσία της αστυνομίας και των ΜΑΤ ήταν αισθητή από νωρίς μετά και την π' αόριστον απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβληθεί από τις 21:00 και μέχρι τις 6 το πρωί.
Ωστόσο, σταδιακά ο κόσμος στην πλατεία άρχισε να πυκνώνει και περισσότερα από 200 άτομα βρέθηκαν στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου με την αστυνομία να τους ζητάει να αποχωρήσουν αλλιώς θα επέμβει.


Στη διάρκεια της νύχτας, οι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών επικρατώντας ένταση στο σημείο. Ωστόσο, λίγο αργότερα, το πλήθος αποχώρησε για λίγο από την πλατεία και όλοι μαζί στάθηκαν επί της οδού Αγίου Ιωάννου.

Γύρω στις δύο μετά τα μεσάνυχτα, στην πλατεία είχαν παραμείνει λιγοστά άτομα χωρίς να προκληθούν επεισόδια.

Ανάλογες συγκεντρώσεις μικρότερης κλίμακας δημιουργήθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, στην κεντρική πλατεία της Κυψέλης, στην Ακρόπολη, και στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, όπου ύστερα από καταγγελίες περιπολικά έφτασαν στα σημεία αυτά και ζήτησαν από τον κόσμο να απομακρυνθεί.