Συνεργάτης και «διαφημιστής» ο Καμπουράκης...

Ο ρόλος του δημοσιογράφου του Σκάι και αρθρογράφου του liberal.gr στην προβολή και προώθηση του «επιχειρηματικού θαύματος»
Εκτός από τα διάφορα ΜΜΕ, την επικοινωνιακή προώθηση Νταβέλη ανέλαβε επισταμένως ακόμη ένα πρόσωπο. Ο δημοσιογράφος του Σκάι και αρθρογράφος του liberal.gr Δημήτρης Καμπουράκης. Με τη μόνη διαφορά ότι ο ίδιος είναι παράλληλα και συνεργάτης του...

Αχ. Νταβέλη, όπως δήλωσε στην τοπική τηλεόραση της Λάρισας.

Ηταν Δεκέμβριος του 2019 όταν ο Δ. Καμπουράκης επισκέφτηκε τη Λάρισα και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του Animus προκειμένου «να ενημερωθεί από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τόσο στον τομέα της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας». Μιλώντας στην τοπική τηλεόραση ο δημοσιογράφος Δ. Καμπουράκης αποκάλυψε και άλλη μία πτυχή της επίσκεψής του: τη συνεργασία του με τον Αχ. Νταβέλη. «Βρέθηκα εδώ γιατί έχω μια συνεργασία με τον κ. Νταβέλη και με τον όμιλο Animus» τόνισε ο Δ. Καμπουράκης, ο οποίος παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Animus.



Οι «ύμνοι» Καμπουράκη προς τον Νταβέλη δεν έμειναν όμως μόνο εκεί. Τον Φεβρουάριο του 2020 σε άρθρο του στο liberal.gr με τίτλο «Και όμως υπάρχει ελπίδα» εκθείασε το κέντρο Animus στη Λάρισα. «Το λένε Κέντρο Αποκατάστασης Animus και βρίσκεται στη Λάρισα. Το είχα ακουστά, όμως άλλο να το ακούς κι άλλο να το βλέπεις πώς δουλεύει από μέσα» ανέφερε στο άρθρο του στο liberal.gr στις 7 Φεβρουαρίου, ενώ επισήμανε ότι… «δεν κάνω διαφήμιση». Τον ίδιο μήνα ο δημοσιογράφος παρευρέθηκε και στην κοπή πίτας του κέντρου στη Λάρισα.

Εβδομάδες μετά και ενώ ο Νταβέλης είχε θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο παραγωγή μασκών ο Δ. Καμπουράκης επανήλθε με νέο άρθρο του στο liberal.gr, με τίτλο «Ετσι γίνονται οι δουλειές κύριοι».




Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, πατήστε ΕΔΩ...