Σάββατο, 2 Μαΐου 2020

Κάνει λάθη, για να μάθει...

Αλλά, αποδεικνύεται... ανεπίδεκτος μαθήσεως (ΒΙΝΤΕΟ)...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο Γ. Βρούτσης προσπάθησε και πάλι να «εξομαλύνει» το φιάσκο για τα επιδόματα μέσω τηλεκατάρτισης, δηλώνοντας ότι..


.
οι επιστήμονες πήραν στο ακέραιο τα χρήματα που δικαιούνταν. «Θα αντιμετωπίσουμε τις αδικίες και τα προβλήματα. Οι επιστήμονες πήραν στο ακέραιο τα 600 ευρώ. Υπήρξε μια μικρή αστοχία με κάποιες διπλές καταβολές, οι οποίες θα επιστραφούν».

Αναφερόμενος στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης και στο «οπλοστάσιο» που δίνει στους εργοδότες, ο υπουργός Εργασίας ισχυρίστηκε πως δεν είναι πρόθεση της κυβέρνησης να τιμωρήσει τους εργαζόμενους. «Δεν έχουμε τη λογική τιμωρητικής αντιμετώπισης, θέλουμε οι εργοδότες να προστατέψουν τους εργαζόμενους και να τηρήσουν τα μέτρα».

Σχετικά με το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), και τον ρόλο που θα έχει μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων προστασίας ο Γ. Βρούτσης ανέφερε πως «θα γίνονται έλεγχοι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και το πρόστιμο θα μπαίνει επί τόπου. Τα πρόστιμα αυτά αφορούν τη χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, τα τετραγωνικά και τα άτομα που βρίσκονται στην επιχείρηση»πηγη thepressproject.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.