Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020

Οι "γαλάζιοι" έχουν χρέη...

...πάνω από 308 εκατ. ευρώ...

Αυξάνονται διαρκώς τα χρέη της Ν.Δ. προς τις τράπεζες. Σύμφωνα με τον ισολογισμό του κυβερνώντος κόμματος τα χρέη της έφτασαν τα 308,6 εκ.

Η...

αύξηση των χρεών της Ν.Δ. ανέρχεται στα 29,8 εκ. σε σχέση με το 2018 σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης για «νοικοκύρεμα» στα οικονομικά από τότε που ανέλαβε και παρά το σχέδιο εξυγίανσης που είχε παρουσιάσει το 2016 το οποίο αν κρίνει κανείς από το αποτέλεσμα δεν πρέπει να εφαρμόζεται.
Να σημειωθεί ότι η Ν.Δ. χρησιμοποιεί παράνομα μέρος της εκλογικής χρηματοδότησης που προορίζεται μόνο για ερευνητικούς σκοπούς, ώστε να ξεχρεώνει μέρος των δανείων της. Από το 2015 μέχρι το 2017, η ΝΔ έδωσε περίπου 1,2 εκατ. ευρώ για δάνεια αντί για τον σκοπό που προορίζεται η χρηματοδότηση. Σύμφωνα με το νόμο, (αρθρ.1 παρ.5) το ποσό που λαμβάνουν τα κόμματα για «ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς» θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για τέτοιους και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση να τα επιστρέφουν.

Για να διαβαστε ολόκληρο το κείμενο, πατήστε ΕΔΩ...
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.