Χρήστος Λούλης: Δεν μετάνιωσα - Θα το έκανα ξανά το σποτ

0
Σε συνέντευξή του στο Secret των Παραπολιτικών, ο Χρήστος Λούληςμίλησε για το πολυσυζητημένο σποττης Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας όπου συμμετείχε και το οποίο αποσύρθηκε ως “σεξιστικό”. “Οχι,δεν μετάνιωσα. Θα το ξανάκανα" τονίζει. "Τι να κάνω; Να το πάρω προσωπικά;
Αυτό είχε τον σκοπό του. Βγαίνει για έναν λόγο. Εάν δεν βλέπουν τον λόγο για τον οποίο βγαίνει και βλέπουν κάτι άλλο, τότε να μην υπάρχει. Δεν επιτέλεσε τον σκοπό του. Απέτυχε" απαντά ο ηθοποιός.

"Με πήραν τηλέφωνο από τη διαφημιστική εταιρεία και μου είπαν: «Θέλουμε να κάνετε ένα σποτάκι». Τους είπα «βεβαίως», αφιλοκερδώς εννοείται. Ενα απλό τηλέφωνο έγινε, τίποτα παραπάνω" πρόσθεσε. "Αν θες να δεις τον σεξισμό, τον βλέπεις παντού. Αν κάποιος καλοπροαίρετος έβλεπε το βίντεο, δεν θα έβλεπε κάτι σεξιστικό" σημειώνει.

Ερωτηθείς για το πώς επηρεάζει ο κορονοϊός τους ηθοποιός απάντησε ότι πρόκειται για καταστροφή. "Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Τα μέτρα που εξήγγειλε η υπουργός Πολιτισμού ωφελούν 80 με 100 άτομα που δουλεύουν στις κρατικές παραγωγές. Ολοι οι υπόλοιποι, που είμαστε ιδιώτες, θα έχουμε ανεργία. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα και αυτό δεν θα αλλάξει το φθινόπωρο. Δεν θα ανοίξουν τα θέατρα τον Σεπτέμβριο ούτε τον Οκτώβριο. Και δεύτερο κύμα να μην έρθει, πάλι θα υπάρχουν περιορισμοί -φαντάζομαι- κατά πάσα πιθανότητα και ο κόσμος θα φοβάται. Οπότε και ένα θέατρο 200, 300, 400 θέσεων που θέλει να κάνει μια παράσταση θα μείνει κλειστό, γιατί δεν θα μπορεί να βγει με το 40% της πληρότητας".

Πηγή: εφημερίδα ''Παραπολιτικά''

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)