«Πολιτική υποταγή Μητσοτάκη στην πτέρυγα Σαμαρά»...

Με τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του τυπικά αμέτοχους και τη Φώφη Γεννηματά απούσα από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, οι πτέρυγες της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝ.ΑΛΛ. αναμένεται να...
προσθέσουν σήμερα με την ψήφο τους στην Ολομέλεια τρία νέα αδικήματα στο κατηγορητήριο εναντίον του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι υπουργοί του επέλεξαν να τηρήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας που υιοθέτησαν εφτά μήνες πριν, όταν η Βουλή με άδεια τα κυβερνητικά έδρανα αποφάσιζε τη συγκρότηση της προανακριτικής επιτροπής για τυχόν παρεμβάσεις του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο έργο της Δικαιοσύνης, με αφορμή τις εξελίξεις στη διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis.

Τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε κατηγορήσει τον απόντα πρωθυπουργό για «υποκρισία, δειλία και ατολμία», ενώ χθες ο Αλέξης Τσίπρας προέβλεψε πως δεν πρόκειται να εμφανιστεί ούτε όταν συζητηθεί στη Βουλή η «ειλημμένη», όπως τη χαρακτήρισε, πρόταση παραπομπής του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στο Ειδικό Δικαστήριο.


«Βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην παράδοση που έχει η παράταξή του να καταφεύγει στον ρεβανσισμό των Ειδικών Δικαστηρίων και στην παράδοση που έχει η οικογένειά του απέναντι στον κ. Σαμαρά. Πόσες φορές να δηλώσει πολιτική υποταγή στους σχεδιασμούς της ακραίας συνιστώσας του κόμματός του;» διερωτήθηκε.


Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ