Τάνια Τσανακλίδου: «Μας κυβερνά μια δράκα απατεώνων, δεν περίμενα κάτι καλύτερο»

0
Oι καλλιτέχνες συνεχίζουν να διαμαρτύρονται μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media, για την αγνόηση από τη μεριά της πολιτείας των αιτημάτων τους. Οι περισσότεροι τονίζουν ότι η πολιτεία τους οδηγεί στον αφανισμό. Το μήνυμα της κατά της κυβέρνησης έστειλε και η Τάνια Τσανακλίδου...
, τονίζοντας πως τους περιμένουμε στην κάλπη κι εκεί θα καταλάβουν μια για πάντα το πως αντιλαμβανόμαστε την ατομική και συλλογική ευθύνη.

«Με τις εκάστοτε εξουσίες ποτέ δεν τα πήγα καλά και πάντοτε κρατούσα αποστάσεις, γι αυτό και δεν θα μπω στη λογική να παρακαλέσω για βοηθήματα και ελεημοσύνες. Ενα σύγχρονο, δημοκρατικό κράτος οφείλει να μεριμνά για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του κάθε φορά που κινδυνεύει η ζωή μας και η επιβίωση μας, όταν, μάλιστα, το ίδιο το κράτος αναστέλλει όλες τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες. Δεν περίμενα τίποτε καλύτερο απ΄ την δράκα απατεώνων που μας κυβερνά. Να ξέρουν όμως ότι τους περιμένουμε στην κάλπη κι εκεί θα καταλάβουν μια για πάντα το πως αντιλαμβανόμαστε την ατομική και συλλογική ευθύνη. Οψόμεθα, κύριοι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Τάνια Τσανακλίδου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)