Χυδαία εργαλειοποίηση της Μαρφίν από Βορίδη...

Με αφορμή, τα δέκα χρόνια από τον θάνατο των τριών ανθρώπων στη Μαρφίν, ο Μάκης Βορίδης επέλεξε για ακόμη μία φορά να εργαλειοποιήσει χυδαία πιστός στην τακτική της...
ΝΔ, το τραγικό γεγονός και να στοχοποιήσει τους διαδηλωτές.

«Διαδηλωτές αναρχικοί, ακροαριστεροί πήγαν και πέταξαν μολότοφ...

, με αποτέλεσμα να καούν αθώοι άνθρωποι εργαζόμενοι μέσα στο συγκεκριμένο κτίριο», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «έχει προκύψει απολύτως ότι το συγκεκριμένο πλήθος έχει συγκεκριμένη ταυτότητα στις συγκεκριμένες διαδηλώσεις. Δεν ήταν διαδηλωτές της Νέας Δημοκρατίας. Μιλάω για το πλαίσιο μέσα στο οποίο έγινε ο συγκεκριμένος εμπρησμός και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν».


Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να αποδώσει τον θάνατο των τριών ανθρώπων στην αριστερά και να ισχυριστεί  ότι ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί επίμονα «εκλεκτικές συγγένειες» με τον συγκεκριμένο χώρο.

«Ο κ Τσίπρας έπρεπε κάτι να βρει να πει προκειμένου να αποφύγει την ταύτισή του γιατί διατηρεί επίμονα τις εκλεκτικές συγγένειές του με τον συγκεκριμένο χώρο. Αυτός ο χώρος που εκπροσωπεί ο κ. Τσίπρας εγώ δεν τον ταυτίζω. Δεν λέω ότι είναι το ίδιο. Λέω όμως ότι διατηρεί μια προνομιακή σχέση με αυτούς που ευθύνονται με την ευρεία έννοια με αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα» είπε.




documentonews.gr