Ένταση ανάμεσα σε Πολάκη και Κυρανάκη

Ο Παύλος Πολάκης δεχόταν ερωτήσεις και ένταση προκλήθηκε όταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέλαβε να ρωτήσει εκ μέρους της ΝΔ, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αρνείται να απαντήσει και να τον αποκαλεί προβοκάτορα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυρανάκης ρώτησε τον Π. Πολάκη “γιατί ο Τσιπρας επέλεξε για υπουργό τον Παπαγγελόπουλο; Δεν σε ενοχλεί που έκανε έναν δεξιό υπουργό δικαιοσύνης;”.



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε “Εσένα δεν σε ενοχλεί που έκανες τόσο αγώνα και ο Μητσοτάκης έκανε τελικά υπουργούς του εκσυγχρονιστικου ΠΑΣΟΚ; Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκος, Λίβανιο; Εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό σαν δεξιό;”.

Από τη δική του μεριά ο Κ. Κυρανάκης είπε στον Π. Πολάκη “είσαι κότα και δεν απαντάς” με τον κ. Πολάκη να αποχωρεί εκνευρισμένος. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη ΝΔ, ο κ. Κυρανάκης περνώντας μπροστά από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε σπρώξιμο από τον Γ. Γκιόλα.

Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κυρανάκης ήταν προκλητικός αποκαλώντας “κότες” όσους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκονταν στα έδρανα με τον κ. Γκιόλα να αντιδρά σπρώχνοντάς τον και ζητώντας του να φύγει από το σημείο.