Η Γαλλία ετοιμάζει «αντεπίθεση» κατά της AirBnB

0
Η Γαλλία θα προσπαθήσει να «παραγκωνίσει» την AirBnB ώστε εταιρεία γαλλικών συμφερόντων να προσελκύσει πελάτες στο χώρο του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση θα ενώσει τις δυνάμεις της με την τουριστική βιομηχανία για να δημιουργήσει ...
έναν ιστότοπο στο Διαδίκτυο με στόχο να κερδίσει πελάτες από αμερικανικούς διαδικτυακούς γίγαντες οργάνωσης και αγοράς ταξιδιωτικών υπηρεσιών, όπως η Airbnb Inc. και η Booking Holdings Inc.

Η πρωτοβουλία είναι μέρος ενός πακέτου κινήτρων υπό την ηγεσία της κυβέρνησης για την αναζωογόνηση του τουρισμού σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου, καθώς ξενοδοχεία, εστιατόρια, θεματικά πάρκα, καθώς και ταξιδιωτικοί ιστότοποι και ταξιδιωτικοί πράκτορες συγκαταλέγονται στις πλεόν πληγείσες από τις απαγορεύσεις και τα lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Αυτός ο τομέας έχει αλωθεί σε μεγάλο βαθμό από τις μεγάλες πλατφόρμες των ΗΠΑ – την Airbnb, την Booking.com», δήλωσε ο Ερίκ Λομπάρ, επικεφαλής του γαλλικού Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. «Πρέπει να αποκαταστήσουμε το σύνδεσμο μας με τους πελάτες».

Η πλατφόρμα θα κατασκευαστεί με τη γαλλική κυβέρνηση και την τουριστική βιομηχανία, για την τουριστική βιομηχανία, δήλωσε ο Lombard. Θα χρειαστούν ωστόσο αρκετοί μήνες για την ανάπτυξη της πλατφόρμας για να προκύψει κάτι που θα έχει αποτέλεσμα, είπε

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)