Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ σε στενή σχέση με πλατφόρμα των «voucher της αρπαχτής»...


Καθημερινά έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία αναφορικά με το σκάνδαλο με τα voucher της υποτιθέμενης «τηλεκαταρτισης» και τις επίμαχες εφτά πλατφόρμες, οι οποίες λειτούργησαν ως...
μεσάζοντες με τα ΚΕΚ, προκειμένου να μοιραστεί το κρατικό «πακέτο» των 193 εκατομμύρια ευρώ .

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το documentonews, μία ακόμη από αυτές έχει «σύνδεση» με το κυβερνών κόμμα, και συγκεκριμένα με  τον Λευτέρη Βαρουξή, ο οποίος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές.

Ειδικότερα μια από τις επίμαχες πλατφόρμες, η Platform.elearning-seminars.gr ανήκει στην εταιρεία ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε, το ΔΣ της οποίας είναι μέλος ο Λευτέρης Βαρουξής.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το γεγονός ότι η Platform.elearning-seminars.gr ανήκει στην εταιρεία ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε, πιστοποιείται από τη σύζευξη παρόχου κατάρτισης που έχει δημοσιοποιήσει το υπουργείο Εργασίας, στο οποίο η συγκεκριμένη εταιρεία εμφανίζεται να διαχειρίζεται την πλατφόρμα Platform.elearning-seminars.gr. Άλλωστε και σε απόφαση της επιτροπής Επιμελητηρίου Αργολίδας στις 9 Απριλίου 2020 αναγράφεται ρητά ότι η εταιρεία ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ Α.Ε. διαθέτει και διαχειρίζεται κατ’ αποκλειστικότητα την πλατφόρμα Τηλεκατάρτισης με url:https://platform.elearning-seminars.gr.
tvxs.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.