Υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ σε στενή σχέση με πλατφόρμα των «voucher της αρπαχτής»...

0

Καθημερινά έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία αναφορικά με το σκάνδαλο με τα voucher της υποτιθέμενης «τηλεκαταρτισης» και τις επίμαχες εφτά πλατφόρμες, οι οποίες λειτούργησαν ως...
μεσάζοντες με τα ΚΕΚ, προκειμένου να μοιραστεί το κρατικό «πακέτο» των 193 εκατομμύρια ευρώ .

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το documentonews, μία ακόμη από αυτές έχει «σύνδεση» με το κυβερνών κόμμα, και συγκεκριμένα με  τον Λευτέρη Βαρουξή, ο οποίος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές.

Ειδικότερα μια από τις επίμαχες πλατφόρμες, η Platform.elearning-seminars.gr ανήκει στην εταιρεία ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε, το ΔΣ της οποίας είναι μέλος ο Λευτέρης Βαρουξής.




Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το γεγονός ότι η Platform.elearning-seminars.gr ανήκει στην εταιρεία ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε, πιστοποιείται από τη σύζευξη παρόχου κατάρτισης που έχει δημοσιοποιήσει το υπουργείο Εργασίας, στο οποίο η συγκεκριμένη εταιρεία εμφανίζεται να διαχειρίζεται την πλατφόρμα Platform.elearning-seminars.gr. Άλλωστε και σε απόφαση της επιτροπής Επιμελητηρίου Αργολίδας στις 9 Απριλίου 2020 αναγράφεται ρητά ότι η εταιρεία ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ Α.Ε. διαθέτει και διαχειρίζεται κατ’ αποκλειστικότητα την πλατφόρμα Τηλεκατάρτισης με url:https://platform.elearning-seminars.gr.




tvxs.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)