Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν τις αερομαχίες μαχητικών με UFO (vids)

Η ομάδα «To the stars Academy» είχε κυκλοφορήσει το 2004, αλλά και το 2015 βίντεο με τα οποία φαινόταν αμερικανικά αεροσκάφη, να μάχονται με UFO και επισήμως τα βίντεο αυτά χαρακτηρίστηκαν σαν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας…
Τώρα λοιπόν το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας ήλθε να αποχαρακτηρίσει την τοποθέτηση αυτή και με τον τρόπο αυτό να επιβεβαιώσει ότι οι εικόνες είναι πραγματικές!

Τα πλάνα των βίντεο της «Stars Academy» που έχει ιδρύσει ο πρώην τραγουδιστής των Blink-182, Τομ ΝτεΛοντζ, «δεν αποκαλύπτουν κάποιο ευαίσθητο στοιχείο ή σύστημα», σχολιάστηκε επισήμως από εκπρόσωπο του Πενταγώνου.

Και στην ανακοίνωση συμπληρώθηκε πως: «Δίνουμε στη δημοσιότητα τα βίντεο προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε κάθε παρανόηση σχετικά με το αν τα πλάνα είναι αληθινά ή όχι, όπως και για το αν υπάρχει κάτι περισσότερο. Τα εναέρια φαινόμενα που έχουν καταγραφεί στα βίντεο εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως «αγνώστου ταυτότητας»».

Στα βίντεο φαίνεται ένα κυκλικό αντικειμένο να πετάει μπροστά από ένα αεροπλάνο, στο δεύτερο ένα μικρό αντικείμενο τρέχει στο έδαφος με ταχύτητα και στο τρίτο φαίνεται ένα κυκλικό αντικείμενο αρχικά να επιταχύνει, στη συνέχεια να επιβραδύνει και τέλος να πλησιάζει την κάμερα του πιλότου του μαχητικού…

Η φαντασία λοιπόν στα όρια της πραγματικότητας…