Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Τρίβουν τα χέρια τους με το PAOK TV στον ΠΑΟΚ

Την πρόθεση να συνεχίσουν τη χρήση του PAOK TV για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων τους έχουν στον ΠΑΟΚ, κάτι που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στην επικείμενη συζήτηση για κεντρική διαχείριση.

Όπως αναφέρει η LiveSport, οι άνθρωποι του «δικέφαλου του βορρά» περιμένουν με αγωνία τη συγκεκριμένη συζήτηση...
, αφού αν υπάρξει συμφωνία ή πλειοψηφία για κεντρική διαχείριση, θα μεταβληθούν τα πλάνα τους, ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο αν θα βρεθεί κανάλι που θα δώσει τα απαιτούμενα χρήματα.

Με δεδομένες τις συζητήσεις που γίνονται για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια, τα έσοδα που αναμένονται από τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και τα μεμονωμένα εισιτήρια θα είναι τουλάχιστον μειωμένα.

Υπάρχει η ελπίδα ότι η χασούρα αυτή θα καλυφθεί από τα έσοδα του PAOK TV, το οποίο θεωρούν πως ο κόσμος έχει αγκαλιάσει μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Μάλιστα, υπάρχει η πίστη πως αυτή τη στιγμή η εξοικείωση με τη νέα αυτή τεχνολογία είναι μεγαλύτερη, κάτι που θα αυξήσει περισσότερο τα έσοδα.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.