Nέα ονόματα για OPEN...

Κινητικότητα καταγράφεται στη διεύθυνση προγράμματος του OPEN… Προκαλώντας ερωτήματα για το αν επίκεινται αλλαγές και σε αυτόν τον τομέα του καναλιού, μετά τις αλλαγές στην ενημέρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο...

παρουσιαστής και συνεργάτης του σταθμού Νίκος Κοκλώνης φέρεται να έχει βγει στην αγορά αναζητώντας νέες παραγωγές για λογαριασμό του OPEN.

Συγκεκριμένα ακούγεται ότι τηλεφωνεί τόσο ο ίδιος όσο και συνεργάτες του σε γνωστούς δημιουργούς προκειμένου να διευρευνήσει προσθέσεις, ενώ παράλληλα ψάχνει νέα προγράμματα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όπως είναι φυσικό προκαλεί εντύπωση η ανάμειξη Κοκλώνη στο σχεδιασμό του προγράμματος του OPEN – στο βαθμό που ισχύει, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη διεύθυνση δεν είναι ακέφαλη, αφού ως γνωστόν προΐσταται ο Νίκος Καλης.

Προφανώς η μέχρι τώρα ανάμειξη Κοκλώνη δεν έχει επίσημα χαρακτηριστικά, δεν αποκλείεται όμως να αποκτήσει στο μέλλον εαν τα καταφέρει και περάσει τις “εξετάσεις” στις οποίες – μάλλον, υποβάλλεται αυτόν τον καιρό!

Τέλος να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής αυτό το διάστημα προετοιμάζει το νέο show του OPEN, που πήρε μικρή αναβολή λόγω κορωνοιού, Just the 2 of us.

enimerosi24.gr