«Σκόιλ ελικικού» και στην ψηφιακή πύλη gov.gr...

0
Μετά τις «καλλιτεχνίες» τύπου σκόιλ ελικικού και όλα όσα αντίκρισαν οι επιστήμονες που θέλησαν να πάρουν την βοήθεια των 600 ευρώ μέσω του σκανδαλώδους εφευρήματος Βρουτση με τις online πλατφόρμες και τα ΚΕΚ, φαίνεται ότι υπάρχει και νέα περίπτωση «σκόιλ ελικικού».
Αυτή τη...φορά στην ψηφιακή πύλη gov.gr στο «διαμάντι» της κυβέρνησης, με την αριστεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που τράβηξαν επισκέπτες της ψηφιακής πύλης, το gov.gr μάλλον ανταποκρίνεται περισσότερο σε «κινέζικα» παρά σε ελληνικά.

«Τα ταλυχνικά σας διάσταση σωστά» ανέφερε κάποια στιγμή το μήνυμα προς τους επισκέπτες της σελίδας που φάνηκαν στην οθόνη, ενώ σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται μήνυμα όπως «εξουσιοδοτώ στον αγοραστή αγοριοδοδομενομενο» ή «πιστοποίηση αριθμό κινητού κενόου.

Tελικά από ότι φαίνεται στην κυβέρνηση δεν είναι ικανοί να κρατήσουν σε αξιοπρεπές επίπεδο ούτε το gov.gr και αρέσκονται στο να γίνονται συνεχώς ρεζίλι. Πάντως στο να ανεβάσουν στην συγκεκριμένη ψηφιακή πύλη προπαγανδιστικά σκίτσα σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα ήταν ικανότατοι και δεν είχαν μάλιστα και κανένα πολιτικό τακτ οι άριστοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αλλά τα σκόιλ ελικικού, σκόιλ ελικικού και εδώ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: 






documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)