Σουηδία: Απλώνουν κοπριά στα πάρκα για να απομακρύνουν τους «γλεντζέδες»

1
Οι αρχές της πόλης Λουντ, στη Σουηδία, θα απλώσουν κοπριά από περιττώματα πουλερικών στα πάρκα της για να αποθαρρύνουν τη διοργάνωση της παραδοσιακής "Βαλπούργιας νύχτας", της γιορτής της 'Ανοιξης, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσουν την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Ο δήμος, ο οποίος σκοπεύει να τοποθετήσει φράγματα γύρω από το κεντρικό πάρκο της πόλης, ζήτησε από τους κατοίκους να ματαιώσουν τα σχέδια τους για την παραδοσιακή Βαλπούργια νύχτα, που γιορτάζεται στις 30 Απριλίου και παίρνει το όνομά της από το Valborg στη Σουηδία, μια πολύ δημοφιλή παγανιστική γιορτή....
Η γιορτή συμβολίζει το τέλος του το χειμώνα και κατά τη διάρκεια της οι Σουηδοί τραγουδούν και ανάβουν φωτιές στα πάρκα και τους κήπους.

Οι αξιωματούχοι της πόλης είναι έτοιμοι να προχωρήσουν πάρα πέρα, όπως εξήγησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο, καθώς θα απλώσουν έναν τόνο κοπριάς από περιττώματα πουλερικών μέσα στο πάρκο, προκειμένου με αυτό να πετύχουν δύο στόχους ταυτόχρονα: να διατηρηθεί το γκαζόν και να μείνουν μακριά όσοι μπουν στον πειρασμό να παραβιάσουν περιορισμούς που έχουν σχέση με την επιδημία.

"Η κοπριά που παράγεται από περιττώματα πουλερικών μυρίζει τρομερά άσχημα", δήλωσε ο Γκούσταβ Λούντμπλαντ, επικεφαλής της υπηρεσίας περιβάλλοντος της πόλης. "Δεν είναι πολύ ευχάριστο να καθίσεις εκεί κρατώντας μια μπύρα με μια τέτοια μυρωδιά".

Οι εκδηλώσεις για την παγανιστική γιορτή, που μπορεί να προσελκύουν έως και 30.000 επισκέπτες, είναι "αυθόρμητες", καθιστώντας αδύνατη την απαγόρευσή τους στην πράξη.

Η Λουντ είναι μια από τις σημαντικότερες πανεπιστημιακές πόλεις της Σουηδίας και η πλειονότητα των 125.000 κατοίκων της είναι φοιτητές.

Πηγή: Skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Γεια σας, Το όνομά μου είναι Ute Schmidt, είμαι από το Βερολίνο, Γερμανία. Θέλω να μοιραστώ μια απλή μαρτυρία για το πώς πήρα ένα δάνειο από τη Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

    Ήμουν σε οικονομική κρίση και χρειαζόμουν δάνειο 105.000 ευρώ για προσωπικούς λόγους, δοκίμασα σχεδόν όλες τις τράπεζες στην πόλη μου και μερικές άλλες εταιρείες δανεισμού για δάνειο και οι αιτήσεις μου απορρίφθηκαν για κάποιους λόγους που τους γνωρίζω καλύτερα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά, είδα μια ανάρτηση σε ένα από τα φόρουμ δανείων από τη Susan Benson και ήρθα σε επαφή μαζί της για βοήθεια, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα άτομο που μπορώ να εμπιστευτώ, παίρνω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου, ευτυχώς για μου χορηγήθηκε ένα δάνειο με επιτυχία, ακόμη και με ή χωρίς ασφάλεια, και το πιο εκπληκτικό μέρος από όλα είναι ότι δεν υπήρχε πιστωτικός έλεγχος και η εξυπηρέτησή της είναι γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη.

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού επιτοκίου, της ανεπαρκούς ασφάλειας, του λόγου χρέους προς εισόδημα, του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος και πολλών άλλων λόγων. Εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να λύσετε την οικονομική σας κατάσταση και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να πάτε και πού να στρίψετε, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τη Susan Benson μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να την στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λήψη απάντησης σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία της παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, τόσο εξασφαλισμένο όσο και ακάλυπτο δάνειο, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, και επίσης θα είστε σε θέση να δανειστείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και να έχετε την ευκαιρία να εξοφλήσετε από 1 έως 30 χρόνια. Αν μπορεί να με βοηθήσει, πιστεύω ότι μπορεί να σας βοηθήσει επίσης. Επικοινωνήστε μαζί της σήμερα για περισσότερες πληροφορίες μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Στείλτε το μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου