ΞΕΤΙΝΑΞΕ τον Μητσοτάκη (που κρύβεται) ο Αλέξης στη Βουλή! ΒΙΝΤΕΟ

0
Ο Μητσοτάκης υπέστη συντριπτική ήττα από έναν ασυγκράτητο Τσίπρα στη Βουλή. Μόνο που δεν την έζησε… live γιατί αποφάσισε να ΚΡΥΦΤΕΙ!

«Μπορεί ο κος Μητσοτάκης να αποφάσισε να δραπετεύσει από την ώρα του πρωθυπουργού για να μη δώσει απαντήσεις. Την υπόθεση αυτή όμως δεν θα την αφήσουμε έτσι»

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό για το φιάσκο με την τηλεκατάρτιση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής. Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, όπως είπε, αποφάσισε να δραπετεύσει από την ώρα του πρωθυπουργού να δώσει απαντήσεις.

«Και η απάντηση για να είναι πειστική μόνο με έναν τρόπο μπορεί να δοθεί πειστικά. Αποπέμποντας τον κο Βρούτση από το υπουργικό αξίωμα. Οτιδήποτε άλλο θα αποτελεί απόδειξη συνενοχής» υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας.

Απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι κάνει μεγάλο λάθος αν νομίζει «ότι η σχεδόν ολοκληρωτική παρουσία κριτικής από τα μεγάλα ΜΜΕ θα αποτελέσει αποτελεσματική ασπίδα προστασίας. Αυτή η μεταδημοσιογραφική συνθήκη της απόλυτης αποσιώπησης κάθε κριτικής, δεν ήταν αρκετή για να συγκαλύψει ένα κορυφαίο σκάνδαλο εξυπηρέτησης φιλικών επιχειρηματικών συμφερόντων με δημόσιο χρήμα και εμπαιγμού εκείνης της κοινωνικής ομάδας στο όνομα της οποίας ο κ. Μητσοτάκης έστησε την αντιπολιτευτική του ρητορική όλα τα προηγούμενα χρόνια»

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι «η γραμμή του αόρατου αρχισυντάκτη των δελτίων, “δε μιλάμε για το θέμα”, δεν ήταν αρκετή για να μείνει το θέμα κρυφό αλλά σας έκανε μεγαλύτερη ζημιά γιατί η αλαζονεία των στελεχών σας, μέχρι τη τελευταία στιγμή να λένε ψέματα στους ανθρώπους, η αλαζονεία των υπουργών σας να παρελαύνουν αυτοεξευτελιζόμενοι στις τηλεοπτικές εκπομπές, σαν περιφερόμενος θίασος και με περισσό θράσος να υποστηρίζουν τη μεγάλη αυτή αρπαχτή των voucher, σας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα. Και εσάς ως κυβέρνηση αλλά και το συστημικό δημοσιογραφικό κατεστημένο που σας στηρίζει και που αναγκάστηκε τη μια να λέει τι καλό που είναι το πρόγραμμα και την επόμενη τι καλός ο κ. Μητσοτάκης που το πήρε πίσω αυτό το άθλιο πρόγραμμα. Ρεζίλι των σκυλιών γίνατε και εσείς και αυτοί».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)