Οι φρουροί του πρωθυπουργικού ανιψιού ποδοπατούν και δέρνουν...

0
Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη πως αστυνομικός της πρωθυπουργικής φρουράς ήταν αυτός που παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και αφού παραλίγο να τρακάρει μοτοσυκλετιστή, στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε. Αν...

και το Μέγαρο Μαξίμου δεν απάντησε σε σχετική ερώτηση για το περιστατικό, οι εξελίξεις είναι ωστόσο αρκετά εύγλωττες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπαρχιφύλακας Δ. Φ. αναζητείται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ως αστυνομικός που προκάλεσε το επεισόδιο το οποίο κατέγραψε η κάμερα.

Από τον αριθμό της μηχανής ΙΖΟ 955, (πρόκειται για αριθμό που δεν έχει επίσημη καταχώρηση), βρέθηκε πως ήταν χρεωμένη, στην φρούρηση του προέδρου της Κυβέρνησης, δηλαδή στη φρουρά του πρωθυπουργού. Από τον εσωτερικό καταμερισμό στο πρόγραμμα φύλαξης του πρωθυπουργού, φαίνεται πως ο συγκεκριμένος φρουρός είχε διατεθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη φρούρηση του ανιψιού του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη.

Παρότι το βίντεο έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και δύο ημέρες και ο πρωθυπουργός γνωρίζει πως το άτομο που προκάλεσε το περιστατικό ανήκει στη φρουρά του, δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση ή έστω υπόσχεση για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο αστυνομικός φαίνεται να έχει ενημερώσει την υπηρεσία του πως είναι αυτός που πρωταγωνιστεί στο συμβάν, αλλά έβγαλε από το κάδρο τον Γρηγόρη Δημητριάδη, λέγοντας πως τη στιγμή του συμβάντος δεν τον συνόδευε.

Είναι πλέον δεδομένο πως δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά για μια προκλητική συμπεριφορά με ευθύνη συγκάλυψης από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Οι φρουροί του ή αυτοί τέλος πάντων που έχει ο ίδιος διαθέσεις στον ανιψιό του, βάζουν σε κίνδυνο πολίτες παραβιάζοντας τον ΚΟΚ και στη συνέχεια ξυλοκοπούν και επιβάλουν νομιμότητα αλά Μητσοτάκης σε όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί. Και πρόκειται για «νομιμότητα» του γούστου του Πρωθυπουργού, γιατί ο ίδιος καλύπτει τον φρουρό του και αντί να ζητήσει συγνώμη, αφήνει να πλανώνται φήμες περί αστυνομικού που υπηρετούσε σε επιχειρηματία. Φυσικά την υπόθεση συγκαλύπτει πρωτίστως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ο οποίος ενώ έπρεπε να θέσει σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό και να διατάξει έρευνα, λειτουργεί με σιωπή και συνενοχή.

πηγη documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)