Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Και σε (παράνομους;) διαμοιραστές ταινιών κυβερνητικά χρήματα;...

Είναι γνωστό πως η κυβέρνηση βρήκε ταμεία γεμάτα και επιλεκτικά τα έδωσε σε ΜΜΕ και sites σε μια εκστρατεία του «Μένουμε Σπίτι», τη στιγμή που οι εκστρατείες αυτές -σύμφωνα με το νόμο- παρέχονται δωρεάν...

Μάλιστα στα πρώτα 11 εκατομμύρια που σπατάλησε χωρίς λόγο, πρόσθεσε άλλα 9 για να τα στρογγυλοποιήσει!

Και αν με τις επιλογές της έθεσε εκτός… τα ΜΜΕ που δεν τις κάνουν λιβάνισμα είναι απορίας άξιο εάν έδωσε χρήματα και σε διαμοιραστές ταινιών - μάλλον παράνομα αφού πρόκειται για torrents - στο διαδίκτυο!Βλέπουμε δηλαδή πως η ιστοσελίδα https://magico.one/ (πρώην magico.info) έχει τη σχετική διαφήμιση. Βρίσκεται μάλιστα στην 332 θέση σύμφωνα με το Alexa.Ας μας πουν δηλαδή, αν πράγματι πήραν τα χρήματα και πόσα, και αν στην περίπτωση που έδωσαν τα χρήματα, αν η… επιδότηση της εκστρατείας προς σελίδες που κατεβάζεις (παράνομα προφανώς) ταινίες, αποτελούν κυβερνητική πολιτική!

Μπορεί βέβαια το σήμα να μπήκε απλά με τη θέληση των διαχειριστών της σελίδας.

Ερωτήματα θέτουμε… αλλά ζητούν άμεσα απάντηση.


documentonews.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.