Ο Μάρης φεύγει από την Ελλάδα...

0
Ο  Δημήτρης Μάρης, ιδιοκτήτης της 24 Media και συνιδιοκτήτης μέχρι πρόσφατα της Stoiximan.gr φαίνεται πως «δεν μένει πια εδώ» επιχειρηματικά.  Μετά από ένα...
πολυετές δαιδαλώδες ταξίδι μέσω εξωχώριων εταιριών και ριψοκίνδυνων επιλογών φαίνεται πως η Εν Ελλάδι επιχειρηματική του πορεία, έφτασε στο τέλος της. Με την παραχώρηση του πακέτου των μετοχών που διατηρούσε στη stoiximan κλείνει ένα κύκλο επιλογών αποχώρησης.

Είχαν προηγηθεί τρία λουκέτα:

στον ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό News247-88,6, τον οποίο μετέτρεψε σε μουσικό ραδιόφωνο (όπως προέβλεπε και η άδειά του από το ΕΣΡ)
στο επιτυχημένο αθλητικό ραδιόφωνο SPORT 24 Radio 103,3,  που παίζει πλέον μόνο μουσική
(σε συνέχεια του πρώτου) στο μουσικό, τον Legend 88.6 μετά από 4 μήνες λειτουργίας
Σε πολιτικό επίπεδο ο κ. Μάρης τα δοκίμασε όλα.



Ο κ. Μάρης χαμογελαστός ξεναγεί τον Αλέξη Τσίπρα στις εγκαταστάσεις της 24 MEDIA στη Λεωφόρο Συγγρού

«Πλησίασε» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσω προσώπων που δεν μπόρεσαν να στηρίξουν τις μεγάλες επενδύσεις που έγιναν, και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε. Φλέρταρε στην συνέχεια με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για χάρη της οποίας, λένε οι κακές γλώσσες, έδωσε τέλος στο εγχείρημα του News247-88,6 . Εις μάτην.



Όσα επίδικα είχε σε εκκρεμότητα ήταν αδύνατον να τακτοποιηθούν. Με καμία κυβέρνηση… κυριολεκτικά


Ο κ. Μάρης χαμογελαστός λίγο πριν ξεναγήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις της 24 MEDIA στη Λεωφόρο Συγγρού

Έτσι λοιπόν αποφάσισε την λύση της αποχώρησης. Η stoiximan ήταν το τελευταίο κεφάλαιο. Αφήνει πίσω του τον συνεργάτη του στη stoiximan Γιώργο Δασκαλάκη. Αφήνει πίσω, τα όνειρα για ισχυρά και παρεμβατικά media, τις απίθανες ιστορίες «δημιουργικής λογιστικής ασάφειας» και βάζει πλώρη για άλλες πολιτείες. Μακρινές…

πηγη flash.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)