Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Απαγορεύεται και το κολύμπι!...

Καμία εξαίρεση από τους περιορισμούς που ισχύουν για την κυκλοφορρία προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού δεν προβλέπεται για όσους θέλουν να κάνουν κολύμπι, ή...ψαροντούφεκο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ. Ναυτιλίας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας...
που συνίστανται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, γνωρίζεται ότι δραστηριότητες όπως λήψη θαλάσσιου λουτρού (κολύμπι), χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής και υποβρύχια αλιεία, δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της παραγράφου 2 του άρθρου-πρώτου της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.) με αριθμό Δ1α/Γ.Π οικ 20036/22-3-2020 (Β΄986) και ως εκ τούτου απαγορεύονται.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.