Έσοδα $4 δις μόνο από τις διαφημίσεις στο YouTube είχε η Google το πρώτο τρίμηνο του 2020

1
Η Google ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς (Q1, 2020), και δείχνουν ότι σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται, παρατηρείται σταθερή πορεία ανάπτυξης.

Τα συνολικά έσοδα για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς έφτασαν τα $41,159 δισεκατομμύρια και παρουσιάζονται αυξημένα κατά 13,26% από έτος σε έτος, λόγω της ανάπτυξης του τομέα της διαφήμισης....
Τα λειτουργικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 19%, στα $7,977 δισεκατομμύρια (τα καθαρά έσοδα ήταν $6,836 δις).

Τα έσοδα από τη μηχανή αναζήτησης της εταιρείας (Search & Other) αυξήθηκαν κατά 8,67% από έτος σε έτος (στα $24,502 δις) όπως και τα έσοδα από τον τομέα της διαφήμισης (Google Advertising) τα οποία αυξήθηκαν κατά 10,38% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο πέρυσι. Η μεγαλύτερη ωστόσο αύξηση στα έσοδα από έτος σε έτος προήλθε από τις διαφημίσεις στο YouTube, 33,15%.


72124_1_google-earned-4-billion-from-youtube-ads-in-q1-2020.png.16ca44a2790557154db7a2df45e148b4.png

Τα έσοδα από τις διαφημίσεις στο YouTube έφτασαν τα $4,038 δισεκατομμύρια την τρίμηνη περίοδο που έληξε στις 31 Μαρτίου του 2020. Η αύξηση οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στην πανδημία του κορωνοϊού, που απομόνωσε στο σπίτι δισεκατομμύρια ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους παρακολουθούσαν βίντεο στο YouTube και μαζί τις διαφημίσεις που προβάλλονταν στα βίντεο.
Tweaktown

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Γεια σας, Το όνομά μου είναι Ute Schmidt, είμαι από το Βερολίνο, Γερμανία. Θέλω να μοιραστώ μια απλή μαρτυρία για το πώς πήρα ένα δάνειο από τη Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

    Ήμουν σε οικονομική κρίση και χρειαζόμουν δάνειο 105.000 ευρώ για προσωπικούς λόγους, δοκίμασα σχεδόν όλες τις τράπεζες στην πόλη μου και μερικές άλλες εταιρείες δανεισμού για δάνειο και οι αιτήσεις μου απορρίφθηκαν για κάποιους λόγους που τους γνωρίζω καλύτερα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά, είδα μια ανάρτηση σε ένα από τα φόρουμ δανείων από τη Susan Benson και ήρθα σε επαφή μαζί της για βοήθεια, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα άτομο που μπορώ να εμπιστευτώ, παίρνω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου, ευτυχώς για μου χορηγήθηκε ένα δάνειο με επιτυχία, ακόμη και με ή χωρίς ασφάλεια, και το πιο εκπληκτικό μέρος από όλα είναι ότι δεν υπήρχε πιστωτικός έλεγχος και η εξυπηρέτησή της είναι γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη.

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού επιτοκίου, της ανεπαρκούς ασφάλειας, του λόγου χρέους προς εισόδημα, του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος και πολλών άλλων λόγων. Εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να λύσετε την οικονομική σας κατάσταση και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να πάτε και πού να στρίψετε, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τη Susan Benson μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να την στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λήψη απάντησης σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία της παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, τόσο εξασφαλισμένο όσο και ακάλυπτο δάνειο, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, και επίσης θα είστε σε θέση να δανειστείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και να έχετε την ευκαιρία να εξοφλήσετε από 1 έως 30 χρόνια. Αν μπορεί να με βοηθήσει, πιστεύω ότι μπορεί να σας βοηθήσει επίσης. Επικοινωνήστε μαζί της σήμερα για περισσότερες πληροφορίες μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Στείλτε το μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου