Ποσοστό 170% για τη ΝΔ προβλέπει νέα δημοσκόπηση, πιθανό να γίνει και πρωθυπουργός άλλων χωρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

3
Eκλογικό ποσοστό που αγγίζει το 170% του εκλογικού σώματος προβλέπει μία νέα δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Paralysis, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζει προβάδισμα 145% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ φαίνεται να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία με 655 έδρες...

Η δημοσκόπηση αποκαλύπτει επίσης πώς ο μόνος τρόπος πλέον να χάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις επικείμενες εκλογές είναι να δείρει γριούλα στο Σύνταγμα, ενώ ταυτόχρονα κλωτσάει ένα κουτάβι φωνάζοντας «Αλλαχού Ακμπάρ».

Ωστόσο, τα ποσοστά αυτά, αν επαληθευτούν, είναι πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον αρχηγό της ΝΔ αφού, σύμφωνα με συνταγματολόγους, θα πρέπει να γίνει και πρωθυπουργός τουλάχιστον άλλης μίας χώρας ώστε να απορροφηθούν οι επιπλέον βουλευτές.

Πηγές κοντά στη Νέα Δημοκρατία τονίζουν ότι ήδη γίνονται συζητήσεις με γειτονικές χώρες για να αναλάβει ο πρόεδρος της ΝΔ και εκεί την πρωθυπουργία, με πιθανότερη την Κύπρο.

Ωστόσο δεν αποκλείουν και κάποια από τις βαλκανικές χώρες που συνορεύουν με την Ελλάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στα δύο πόστα, και με την ευκαιρία να αγοράζει φτηνή βενζίνη και χαρτικά για τη χώρα, κάθε φορά που επιστρέφει στην Αθήνα.

Tο κείμενο είναι τρολ....

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. O Μητσοτάκης έχει πιστωθεί θετικά την διαχείριση του μεταναστευτικού στον Έβρο και τα μέτρα κατά της πανδημίας .

    Και μόνο η αναφορά του ξένου τύπου με ύμνους για την Ελλάδα δίνουν προβάδισμα Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει 86% αποδοχή.

    Σήμερα είναι αναγκαίο πέραν από κάθε άλλη φορά να ήμαστε όλοι ενωμένοι.

    Απαιτείται καθολικός πατριωτικός συνασπισμός, είναι εθνική αναγκαιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν σκυλιάσει οι Συριζαίοι !
    Δεν τους ενδιαφέρει η πορεία της χώρας και του ελληνικού λαού σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, παρά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πως θα επιστρέψουν στην εξουσία και ας καεί το σύμπαν ολάκερο. Άλλωστε στα χρόνια που κυβέρνησαν πίστεψαν ότι γίνανε καθεστώς!
    Φυσικά για εθνική συναίνεση ούτε λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου