Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020

To Netflix σταματά τις παραγωγές...

Το Netflix σταμάτησε την παραγωγή σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές και τις ταινίες του στις ΗΠΑ και τον Καναδά τουλάχιστον για δύο εβδομάδες στο πλαίσιο περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.   

Η...

πλατφόρμα επιβεβαίωσε τη λήψη μέτρων αναφέροντας ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση «λόγω των κυβερνητικών περιορισμών και κυρίως για λόγους υγείας και προστασίας».   Ωστόσο, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω διευκρινίσεις, αλλά το Netflix φαίνεται πως ακολουθεί την τακτική των μεγάλων εταιρειών παραγωγής. 

 Ήδη κινηματογραφικές παραγωγές και τηλεοπτικές σειρές έχουν διακόψει ή αναβάλει τα γυρίσματά τους για κάποιο χρονικό διάστημα ενώ έχουν αναβληθεί και προγραμματισμένες πρεμιέρες.  
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.