«Γαλάζια» δυσπιστία για τις «πλάτες» του ΣΥΡΙΖΑ...

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι... τύπος και υπογραμμός ως προς την άσκηση αντιπολίτευσης και απλώς να επισημαίνει τα κενά και τις παραλείψεις στο ΕΣΥ σε ήπιους τόνους, όμως αρκετοί «γαλάζιοι» δεν έχουν πειστεί για τις αγαθές προθέσεις της Κουμουνδούρου.

«Είναι...

μια πρωτόγνωρη εθνική μάχη. Επίσημα έχω δει δηλώσεις στήριξης από όλα τα κόμματα. Δυστυχώς υπάρχουν φαινόμενα που δεν βλέπουμε στην πράξη της υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ο κ. Τσίπρας που δίνει τη γραμμή στο κόμμα του δεν μπορεί να θεωρηθεί ακραίο. Βγήκε και έδωσε συνέντευξη το σαββατοκύριακο και είπε ότι ο ιός σκοτώνει τον φιλελευθερισμό και τον καπιταλισμό», επισήμανε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, για να προσθέσει μιλώντας στον Alpha: «Πάνω σε αυτό το αφήγημα είδαμε να στηρίζεται μια ρητορική ότι εμείς είμαστε οι κακοί που θέλουμε τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και τι θα κάναμε χωρίς δημόσιο σύστημα υγείας. Είναι εργαλειοποίηση μιας εθνικής μάχης για να έρθει ο άλλος να πει ότι θέλει ΣΔΙΤ. Δεν είναι στιγμή αυτή να ανοίξει τέτοια κουβέντα», συνέχισε ο Νίκος Ρωμανός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει συναίνεση, απλώς περιμένει... στη γωνία.

Εξάλλου, την ώρα που ο Βασίλης Κικίλιας ευχαριστούσε δημόσια τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, για την προσφορά του να επιστρατευθεί σε κάποια ΜΕΘ, ο Ρωμανός εξέφραζε τη δυσπιστία του: «Είναι στα θετικά, στο να υπάρχει συνεννόηση. Αν θα γίνει αποδεχτή και το πόσο ειλικρινής είναι θα κριθεί. Δεν υπογράφω για τα όσα λέει ο κ. Πολάκης», κατέληξε, αποδεικνύοντας ότι ορισμένοι στη ΝΔ δεν... την θέλουν τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ.

matrix24.gr